Snow White devam filminde Kristen Stewart olmayabilir

Kristen Stewart - Snow White
Rupert Sanders yönetmenliğinde bir kaç ay önce vizyona giren Pamuk prenses uyarlaması Snow White and the Huntsman iyi bir gişe başarısı yakalamıştı. Başarının ardından filmin devamının geleceği yapımcılar tarafından açıklanmıştı.  The Hollywood Reporter adlı sitenin son haberine göre ise, serinin devamında filmin başrol oyuncusu Kristen Stewart yer almayabilir.

Universal tarafından yapılan açıklamada, yeni film çekilirse Chris Hemsworth tarafından canlandırılan avcı karakterine yoğunlaşacağı, bu nedenle Pamuk Prenses Kristen Stewart'ın yapımda yer almayabileceği belirtildi. İlk filmde, kötü (hatta manyak) kraliçeyi canlandıran Charlize Theron ile ilgili açıklama yapılmazken,  yönetmen Rupert Sanders'ın ise durumunun belli olmadığı bildirildi.

Charlize dururken Kristen kim zaten ?
Bunu ayrıca tartışalım
Bu kadar resmi açıklamadan sonra gelelim satır aralarını okumaya. Meğer, yakın zamanda filmin yönetmeni Sanders ile Stewart'ın yasak aşkı magazinciler tarafından ortaya dökülmüş. Yapım şirketi de, büyük ihtimalle ikiliyle yollarını ayırmayı planlıyor ki, tepkileri azaltmak için bu ön açıklamayı yapma gereği duydu.

Kristen Stewart çok beğendiğim bir oyuncu değildir. Hatta 9gag gibi çeşitli sitelerde yeteneğinin "tahta parçası" ile karşılaştırıldığı gönderileri okur ve her seferinde gülerim. Ama yinede bir oyuncunun, özel hayatı nedeniyle işinden olması kabul edilemez. Tabi burada yetenekten ziyade, oyuncuların halk gözündeki popülerliğine göre rol dağıtımı yapan, en ufak skandalda ise desteğini çeken kapitalist Holywood düzenini de eleştirmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder